Sillilaatikko

arvosana5/5

(1)arvio
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
10 kplperunaa
2 kpltavallista matjessillifileetä tai 6 ravintolasillifileetä tölkistä
3 kplkesäsipulia varsineen
nippu tilliä
10 - 15 kplviherpippuria

Liemi:

6 dlmaitoa
3 kplmunaa

Vuokaan:

1 rklvoita tai öljyä

Pinnalle:

2 rklkorppujauhetta
1 - 2 kplviipaletta amerikanpekonia

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja viipaloi perunat. Viipaloi sillifileet ja sipulit varsineen huuhdottuina. Voitele uunivuoka. Lado vuokaan vuorotellen perunaa, sillipaloja ja sipulia. Ripottele väliin murskattua pippuria ja silputtua tilliä. Sekoita munat maitoon ja kaada liemi vuokaan. Paina aineksia niin, että vain päällimmäiset perunat jäävät näkyviin. Ripottele pintaan korppujauhe ja nosta lopuksi päälle pekoniviipaleet. Kypsennä laatikkoa 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Tarjoa lisänä salaattia ja näkkileipää.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä