Sillilaatikko
Ainekset
Liemi:
Vuokaan:
Pinnalle:
Valmistus
Kuori ja viipaloi perunat. Viipaloi sillifileet ja sipulit varsineen huuhdottuina. Voitele uunivuoka. Lado vuokaan vuorotellen perunaa, sillipaloja ja sipulia. Ripottele väliin murskattua pippuria ja silputtua tilliä. Sekoita munat maitoon ja kaada liemi vuokaan. Paina aineksia niin, että vain päällimmäiset perunat jäävät näkyviin. Ripottele pintaan korppujauhe ja nosta lopuksi päälle pekoniviipaleet. Kypsennä laatikkoa 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Tarjoa lisänä salaattia ja näkkileipää.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.