Sillilaatikko | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sillilaatikko

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

10 kpl
Perunaa
2 kpl
Tavallista matjessillifileetä tai 6 ravintolasillifileetä tölkistä
3 kpl
Kesäsipulia varsineen
Nippu tilliä
10 - 15 kpl
Viherpippuria

liemi:

6 dl
Maitoa
3 kpl
Munaa

vuokaan:

1 rkl
Voita tai öljyä

pinnalle:

2 rkl
Korppujauhetta
1 - 2 kpl
Viipaletta amerikanpekonia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi perunat. Viipaloi sillifileet ja sipulit varsineen huuhdottuina. Voitele uunivuoka. Lado vuokaan vuorotellen perunaa, sillipaloja ja sipulia. Ripottele väliin murskattua pippuria ja silputtua tilliä. Sekoita munat maitoon ja kaada liemi vuokaan. Paina aineksia niin, että vain päällimmäiset perunat jäävät näkyviin. Ripottele pintaan korppujauhe ja nosta lopuksi päälle pekoniviipaleet. Kypsennä laatikkoa 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Tarjoa lisänä salaattia ja näkkileipää.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 3.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.