Sekoita tuorejuusto ja smetana keskenään, mausta reilusti raastetulla piparjuurella.
Leikkaa peruna ohuiksi siivuiksi, mausta sinapilla, öljyllä, tillillä ja suolalla.
Levitä levitettä leivän päälle runsaasti. Päällystä perunoilla, ohueksi leikatuilla retiiseillä ja matjessillin siivuilla.
Viimeistele annos leikatulla ruohosipulilla ja raasta vielä lopuksi päälle tuoretta piparjuurta.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
332
1391
18,3 g
7,0 g
31,8 g
14,8 g
2,5 g
8,5 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Tuoretta piparjuurta raastettuna,
suolaa,
Retiisejä,
Vastaleikattua ruohosipulia,
Tuoretta piparjuurta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli