Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sillisnacksit

timer-icon15 min
Fork and knife
16 Annosta
Fork and knife
16 Annosta

Ainekset

1 kpl
Matjessilliä (250/150 g)
4 kpl
Perunalimppua
3 - 4 kpl
Keitettyä perunaa
Voileipämargariinia
1 kpl
Smetanaa (120 g)
Rouhittua mustapippuria
Ruohosipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sipaise leipäviipaleiden päälle kevyesti margariinia. Jaa leipäpalat neljään osaan. Kuori ja viipaloi perunat. Nosta jokaisen leipäpalan päälle viipale perunaa ja yksi sillipala. Nosta päälle nokare smetanaa ja koristele rouhitulla mustapippurilla ja ruohosipulilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.5.2010
|
Muokattu: 27.3.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.