Sillisnacksit
16 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | matjessilliä (250/150 g) |
| 4 kpl | perunalimppua |
| 3 - 4 kpl | keitettyä perunaa |
| voileipämargariinia | |
| 1 kpl | smetanaa (120 g) |
| rouhittua mustapippuria | |
| ruohosipulia |
- 1.
Sipaise leipäviipaleiden päälle kevyesti margariinia. Jaa leipäpalat neljään osaan. Kuori ja viipaloi perunat. Nosta jokaisen leipäpalan päälle viipale perunaa ja yksi sillipala. Nosta päälle nokare smetanaa ja koristele rouhitulla mustapippurilla ja ruohosipulilla.
Sillisnacksit
Ainekset (16 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | matjessilliä (250/150 g) |
| 4 kpl | perunalimppua |
| 3 - 4 kpl | keitettyä perunaa |
| voileipämargariinia | |
| 1 kpl | smetanaa (120 g) |
| rouhittua mustapippuria | |
| ruohosipulia |
Valmistus
- 1
Sipaise leipäviipaleiden päälle kevyesti margariinia. Jaa leipäpalat neljään osaan. Kuori ja viipaloi perunat. Nosta jokaisen leipäpalan päälle viipale perunaa ja yksi sillipala. Nosta päälle nokare smetanaa ja koristele rouhitulla mustapippurilla ja ruohosipulilla.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
5.7.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























