Ainekset (16 annosta)

MääräAinesosa
1 kplmatjessilliä (250/150 g)
4 kplperunalimppua
3 - 4 kplkeitettyä perunaa
voileipämargariinia
1 kplsmetanaa (120 g)
rouhittua mustapippuria
ruohosipulia

Valmistus

  1. 1

    Sipaise leipäviipaleiden päälle kevyesti margariinia. Jaa leipäpalat neljään osaan. Kuori ja viipaloi perunat. Nosta jokaisen leipäpalan päälle viipale perunaa ja yksi sillipala. Nosta päälle nokare smetanaa ja koristele rouhitulla mustapippurilla ja ruohosipulilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
5.7.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä