Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Simppeli sienilasagne

timer-icon60 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

150 - 200 g
Lasagnelevyjä

Täyte

1 kpl
Sipuli
5 kpl
Valkosipulin kynttä
200 - 250 g
Tuoreita siitakesieniä tai säilöttyjä sekasieniä
400 g
Tomaattimurskaa
150 g
Tomaattipyreetä
1/2 tl
Sokeria
1 tl
Paprikajauhetta
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
150 g
Fetajuustoa

Päälle

1 1/2 dl
Juustoraastetta
2 dl
Ruokakermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuullota kuorittu ja pienitty sipuli ja valkosipulinkynnet öljyssä pannulla. Pieni sienet ja lisää ne pannulle. Pane sekaan puolet kermasta, tomaattimurska ja -pyree ja mausteet. Keitä hiljalleen 10 minuutin ajan. Hienonna fetajuusto.Kokoa lasagne. Peitä voidellun vuoan pohja lasagnelevyillä, levitä päälle kerros tomaattista sienikastiketta ja sen päälle kerros fetajuustoa ja sen päälle taas kerros lasagnelevyjä, niin että viimeisenä kerroksena on lasagnea. Levitä päälle vielä juustoraaste ja kaada päälle loppu kerma. Kypsennä 200 asteessa noin 60 minuuttin ajan. Anna lasagnen vetäytyä hetken uunista ottamisen jälkeen ennen tajoilua..

2

Pane sekaan puolet kermasta, tomaattimurska ja -pyree ja mausteet. Keitä hiljalleen 10 minuutin ajan. Hienonna fetajuusto.

2 dl
Ruokakermaa
400 g
Tomaattimurskaa
150 g
Tomaattipyreetä
1 tl
Paprikajauhetta
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1/2 tl
Sokeria
150 g
Fetajuustoa
3

Kokoa lasagne. Peitä voidellun vuoan pohja lasagnelevyillä, levitä päälle kerros tomaattista sienikastiketta ja sen päälle kerros fetajuustoa ja sen päälle taas kerros lasagnelevyjä, niin että viimeisenä kerroksena on lasagnea. Levitä päälle vielä juustoraaste ja kaada päälle loppu kerma.

150 - 200 g
Lasagnelevyjä
1 1/2 dl
Juustoraastetta
4

Kypsennä 200 asteessa noin 60 minuuttin ajan. Anna lasagnen vetäytyä hetken uunista ottamisen jälkeen ennen tajoilua..

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 22.10.2018
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.