Sipulisilli | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sipulisilli

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

4 kpl
Vähäsuolaista sillifileetä

kastike:

2 rkl
Rypsiöljyä
2 rkl
Balsamietikkaa
1/4 tl
Valkopippuria

väliin:

1 - 2 kpl
Sipulia
1 kpl
Pieni purjo
Muutama viherpippuri

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Liota sillifileitä 15 minuuttia kylmässä vedessä. Valuta ja kuivaa paperiin.Sekoita öljy, etikka ja valkopippuri ja sivele seos fileille molemmin puolin. Nosta fileet kelmussa jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi tai yön yli.Kuori ja viipaloi sipulit ja purjo niin ohuiksi viipaleiksi kuin pystyt.Viipaloi sillifileet ja nosta sipulirenkaiden kanssa kerroksittain tarjoiluastiaan. Murenna väliin viherpippureita.Tarjoa sillit kylmänä alkupalana kuumien keitettyjen perunoiden kanssa

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 3.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.