Sipulisilli - Yhteishyvä

Sipulisilli

???
Kappaleita
1
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Vähäsuolaista sillifileetä

KASTIKE:

2 rkl
Rypsiöljyä
2 rkl
Balsamietikkaa
1/4 tl
Valkopippuria

VÄLIIN:

1 - 2 kpl
Sipulia
1 kpl
Pieni purjo
Muutama viherpippuri

Näin teet

1

Liota sillifileitä 15 minuuttia kylmässä vedessä. Valuta ja kuivaa paperiin.Sekoita öljy, etikka ja valkopippuri ja sivele seos fileille molemmin puolin. Nosta fileet kelmussa jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi tai yön yli.Kuori ja viipaloi sipulit ja purjo niin ohuiksi viipaleiksi kuin pystyt.Viipaloi sillifileet ja nosta sipulirenkaiden kanssa kerroksittain tarjoiluastiaan. Murenna väliin viherpippureita.Tarjoa sillit kylmänä alkupalana kuumien keitettyjen perunoiden kanssa

Resepti
Pirjo Muurinen
Kuvat
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 3.1.2005
Muokattu: 31.1.2019
Jaa Somessa