Siskonmakkarapyttis | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Siskonmakkarapyttis

Siskonmakkarapyttis

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Siskonmakkarasta syntyy herkullinen pyttipannu. Tähän herkkuruokaan voit hyödyntää myös jääkaapin jämät. Viimeistele pyttis paistetulla kananmunalla.

Ainekset

8 kpl
Keitettyä perunaa
1 kpl
Iso sipuli
2 rkl
Öljyä
200 g
Siskonmakkaroita
1 tl
Suolaa
Mustapippuria
4 kpl
Munaa
Persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja kuutioi keitetyt ja jäähdytetyt perunat. Hienonna sipuli. Paista öljyssä pannulla sipuli ja kuutioidut perunat. Kääntele hetken aikaa.

2

Purista siskonmakkarat kuoresta pieninä palloina pannulle. Sekoittele ruokaa kypsennyksen aikana ja mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna pinnalle persiljaa. Paista munat pannulla ja nosta ne annosten päälle.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 9.1.2005
Muokattu: 10.6.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.