Siskonmakkarapyttis - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Siskonmakkarapyttis

Siskonmakkarapyttis
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Siskonmakkarasta syntyy herkullinen pyttipannu. Tähän herkkuruokaan voit hyödyntää myös jääkaapin jämät. Viimeistele pyttis paistetulla kananmunalla.
Jaa Somessa

Ainekset

8 kpl
Keitettyä perunaa
1 kpl
Iso sipuli
2 rkl
Öljyä
200 g
Siskonmakkaroita
1 tl
Suolaa
Mustapippuria
4 kpl
Munaa
Persiljaa

Näin teet

1

Kuori ja kuutioi keitetyt ja jäähdytetyt perunat. Hienonna sipuli. Paista öljyssä pannulla sipuli ja kuutioidut perunat. Kääntele hetken aikaa.

2

Purista siskonmakkarat kuoresta pieninä palloina pannulle. Sekoittele ruokaa kypsennyksen aikana ja mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna pinnalle persiljaa. Paista munat pannulla ja nosta ne annosten päälle.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 9.1.2005
Muokattu: 10.6.2019