Sitrusmarinoitu hedelmäsalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitrusmarinoitu hedelmäsalaatti

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(220 g) säilykeananaspaloja omassa mehussaan
1 kpl
(425 g/ 240 g) säilykepersikkaa
100 g
Kivettömiä rypäleitä

MARINADI

1 1/2 dl
Vettä
1 dl
Ruokokidesokeria
2 rkl
Sitruunamehua
Yhden limetin mehu ja hienoksi raastettu kuori
1/2 tl
Jauhettua kardemummaa

Näin teet

1

Mittaa kattilaan marinadin ainekset. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä keskilämmöllä 5 minuuttia. Valuta ja paloittele hedelmät. Kaada kuuma liemi hedelmien päälle. Anna jäähtyä ja siirrä peitettynä jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.12.2011
Muokattu: 15.5.2019