Sitrusmarinoitu hedelmäsalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(220 g) säilykeananaspaloja omassa mehussaan
1 kpl(425 g/ 240 g) säilykepersikkaa
100 gkivettömiä rypäleitä

Marinadi

1 1/2 dlvettä
1 dlruokokidesokeria
2 rklsitruunamehua
yhden limetin mehu ja hienoksi raastettu kuori
1/2 tljauhettua kardemummaa

Valmistus

  1. 1

    Mittaa kattilaan marinadin ainekset. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä keskilämmöllä 5 minuuttia. Valuta ja paloittele hedelmät. Kaada kuuma liemi hedelmien päälle. Anna jäähtyä ja siirrä peitettynä jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025