hienonna mantelit, sitruunan raastettu kuori ja murskattu valkosipulinkynsi karkeaksi. Lisää joukkoon basilikanlehdet ja parmesaani ja aja tasaiseksi. Mausta seos ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Lisää öljyä kunnes muodostuu notkea tahna. Tarjoa salaatin kastikkeena.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
782
3274
83,0 g
5,0 g
2,0 g
2,0 g
4,0 g
7,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sitruunan raastettu kuori,
Valkosipulinkynttä,
3 rkl Parmesaaniraastetta,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli