Sitruunainen kesäkurpitsapasta - Yhteishyvä

Sitruunainen kesäkurpitsapasta

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(400 g) kesäkurpitsaa
1 - 2 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1/2 tl
Kuivattua minttua
200 g
Herneitä
1 - 2 dl
Ruokakermaa
1 kpl
Sitruunan hienoksi raastettu kuori
1 - 2 rkl
Sitruunamehua
150 g
Fetajuustoa

LISÄKSI

500 g
Pastaa

Näin teet

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista kastike pastan kypsyessä. Huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa. Kuumenna öljy pannussa ja paista kesäkurpitsasuikaleita kunnes ne saavat hieman väriä. Mausta suolalla, pippurilla ja mintulla. Lisää herneet ja kerma. Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti. Lisää sitruunankuori ja -mehu sekä murennettu fetajuusto. Valuta pasta ja yhdistä se kastikkeeseen.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja92 g368 g
Proteiinia23 g90 g
Rasvaa21 g83 g
Kuituja6 g24 g
Energiaa kj2776 11103
Energiaa kcal663 2652

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • 0,5 tl Kuivattua minttua

  • Sitruunan hienoksi raastettu kuori

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja92 g368 g
Proteiinia23 g90 g
Rasvaa21 g83 g
Kuituja6 g24 g
Energiaa kj2776 11103
Energiaa kcal663 2652

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • 0,5 tl Kuivattua minttua

  • Sitruunan hienoksi raastettu kuori

Resepti
Elina Jyväs

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.