Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista kastike pastan kypsyessä. Huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa. Kuumenna öljy pannussa ja paista kesäkurpitsasuikaleita kunnes ne saavat hieman väriä. Mausta suolalla, pippurilla ja mintulla. Lisää herneet ja kerma. Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti. Lisää sitruunankuori ja -mehu sekä murennettu fetajuusto. Valuta pasta ja yhdistä se kastikkeeseen.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2776
663
20,8 g
9,0 g
92,0 g
7,8 g
6,0 g
22,5 g
1,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
0,5 tl Kuivattua minttua,
Sitruunan hienoksi raastettu kuori.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli