Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitruunainen kesäkurpitsapasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(400 g) kesäkurpitsaa
1 - 2 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1/2 tl
Kuivattua minttua
200 g
Herneitä
1 - 2 dl
Ruokakermaa
1 kpl
Sitruunan hienoksi raastettu kuori
1 - 2 rkl
Sitruunamehua
150 g
Fetajuustoa

Lisäksi

500 g
Pastaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista kastike pastan kypsyessä. Huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa. Kuumenna öljy pannussa ja paista kesäkurpitsasuikaleita kunnes ne saavat hieman väriä. Mausta suolalla, pippurilla ja mintulla. Lisää herneet ja kerma. Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti. Lisää sitruunankuori ja -mehu sekä murennettu fetajuusto. Valuta pasta ja yhdistä se kastikkeeseen.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2013
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

663

2776

20,8 g

9,0 g

92,0 g

7,8 g

6,0 g

22,5 g

1,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

0,5 tl Kuivattua minttua,

Sitruunan hienoksi raastettu kuori.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli