Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista kastike pastan kypsyessä. Huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa. Kuumenna öljy pannussa ja paista kesäkurpitsasuikaleita kunnes ne saavat hieman väriä. Mausta suolalla, pippurilla ja mintulla. Lisää herneet ja kerma. Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti. Lisää sitruunankuori ja -mehu sekä murennettu fetajuusto. Valuta pasta ja yhdistä se kastikkeeseen.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
663
2776
20,8 g
9,0 g
92,0 g
7,8 g
6,0 g
22,5 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
0,5 tl Kuivattua minttua,
Sitruunan hienoksi raastettu kuori.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli