
Sitruunaiset hyrskypotut
Ainekset
Valmistus
Pese perunat. Keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä, noin 10-15 minuuttia.
Perunoiden kypsyessä purista sitruunan mehu. Hienonna tilli ja sipulit.
Kaada keitinvesi kattilasta. Lisää voi, sitruunamehu sekä hienonnettu tilli ja sipulit. Peitä kattila kannella ja ravistele voimakkaasti niin, että perunat hajoavat hieman. Tarjoa esimerkiksi savukalan kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
304
1273
15,8 g
10,0 g
33,5 g
1,8 g
2,8 g
4,3 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli