Sitruunaiset hyrskypotut | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitruunaiset hyrskypotut

Sitruunaiset hyrskypotut
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Sitruunalla maustettujen hyrskypottujen salaisuus on reipas ravistelu ja reilu nokare voita. Halkeilleet varhaisperunat imevät kesän makuja sipulista ja tillistä.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
varhaisperunoita
1 kpl
sitruuna
1
ruukku tilliä
2
nippusipulin varret
75 g
voita

Näin teet

1

Pese perunat. Keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.

1 kg
varhaisperunoita
2

Perunoiden kypsyessä purista sitruunan mehu. Hienonna tilli ja sipulien varret.

1 kpl
sitruuna
2
nippusipulin varret
1
ruukku tilliä
3

Kaada keitinvesi kattilasta. Lisää voi, sitruunamehu, tilli- ja sipulisilppu. Peitä kattila kannella ja ravistele voimakkaasti niin, että perunat hajoavat hieman. Tarjoa esimerkiksi savukalan kanssa.

75 g
voita
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 19.5.2019
Muokattu: 25.6.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj1273 5090
Energiaa kcal304 1216
Rasvaa15.8 g63.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa10.0 g40.0 g
Hiilihydraatteja33.5 g134.0 g
Sokereita1.8 g7.0 g
Kuituja2.8 g11.0 g
Proteiinia4.3 g17.0 g
Suolaa0.3 g1.2 g

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj1273 5090
Energiaa kcal304 1216
Rasvaa15.8 g63.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa10.0 g40.0 g
Hiilihydraatteja33.5 g134.0 g
Sokereita1.8 g7.0 g
Kuituja2.8 g11.0 g
Proteiinia4.3 g17.0 g
Suolaa0.3 g1.2 g
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.