Pese perunat. Keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
Perunoiden kypsyessä purista sitruunan mehu. Hienonna tilli ja sipulien varret.
Kaada keitinvesi kattilasta. Lisää voi, sitruunamehu, tilli- ja sipulisilppu. Peitä kattila kannella ja ravistele voimakkaasti niin, että perunat hajoavat hieman. Tarjoa esimerkiksi savukalan kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
304
1273
15,8 g
10,0 g
33,5 g
1,8 g
2,8 g
4,3 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli