Sitruunaiset rahkaletut - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitruunaiset rahkaletut

Sitruunaiset rahkaletut
Kappaleita
10
Valmistusaika
30 min
Ruokavalio
Piristä rahkaletut raikkaalla sitruunalla. Proteiinirikkaat letut maistuvat koko perheelle.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
sitruuna
25 g
Margariinia
2 rkl
Sokeria
1 kpl
Kananmuna
250 g
(1 prk) maitorahkaa
1 dl
Vehnäjauhoja
1/4 tl
Suolaa

PAISTAMISEEN

margariinia

Näin teet

1

Pese sitruuna ja raasta sen kuori. Pehmennä margariinia mikrossa noin 5 sekuntia. Lisää sokeri ja sekoita tasaiseksi. Vatkaa joukkoon sitruunan kuoriraaste ja muna. Lisää rahka, jauhot ja suola. Sekoita tasaiseksi. Anna turvota 10 minuuttia.

1 kpl
sitruuna
25 g
Margariinia
2 rkl
Sokeria
1 kpl
Kananmuna
250 g
(1 prk) maitorahkaa
1 dl
Vehnäjauhoja
1/4 tl
Suolaa
2

Kuumenna nokare margariinia lettupannun koloissa. Lisää koloihin reilu 1 rkl taikinaa. Tasoita paistinlastalla. Paista letut keskilämmöllä kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Tarjoa marjojen tai hillon kanssa.

margariinia
Resepti
Aila Pakarinen, Taina Salovaara
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 15.12.2009
Muokattu: 4.7.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g84 g
Proteiinia4 g40 g
Rasvaa2 g17 g
Kuituja0 g4 g
Energiaa kj289 2885
Energiaa kcal69 688

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • margariinia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g84 g
Proteiinia4 g40 g
Rasvaa2 g17 g
Kuituja0 g4 g
Energiaa kj289 2885
Energiaa kcal69 688

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • margariinia

Resepti
Aila Pakarinen, Taina Salovaara
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.