Sitruunakala | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sitruunakala

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

Noin 1 kg kalafileitä, esim. kuhaa tai ahventa
1/2 tl
Sitruuna- tai valkopippuria
1/2 tl
Suolaa
Nippu tilliä

pinnalle:

1 tl
Öljyä
1 kpl
Sitruuna tai limetti
(viherpippureita)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Levitä kalafileet eteesi voipaperille. Mausta ne pippurilla, suolalla ja tillisilpulla.Kierrä fileet rulliksi ja nosta foliopalan päälle. Voitele rullat ohuelti öljyisellä siveltimellä. Levitä päälle sitruunaviipaleet. Sulje paketti. Kypsennä kalat uunissa 175 asteessa, jolloin kypsymisaika on noin 30 minuuttia tai pakettina kannen alla kiehuvien perunoiden päällä, jolloin rullat kypsyvät 15 minuutissa.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 4.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.