Sitruunapasha - Yhteishyvä

Sitruunapasha

???
Annokset
6
Ruokavalio
Tamä pasha on perinteistä kevyempää ja raikkaampaa. Tarjoa jälkiruokana tai vaikkapa pullaviipaleen päällä.
Jaa Somessa

Ainekset

250 g
Maitorahkaa
2 kpl
Munankeltuaista
1 1/2 dl
Tomusokeria
2 tl
Vaniljasokeria
3 rkl
Sitruunamehua
2 tl
Raastettua sitruunankuorta
1 rkl
Hillottua appelsiininkuorta
1 rkl
Sukaattia
2 rkl
Rusinoita, halutessasi
2 dl
Vispikermaa

KORISTEEKSI

Hillottua appelsiininkuorta
Pääsiäismakeisia

Näin teet

1

Sekoita keltuaiset ja tomusokeri rahkaan. Mausta vaniljasokerilla ja sitruunamehulla sekä kuoriraasteella. Hakkaa appelsiininkuori ja sukaatti rouheeksi ja lisää massaan (rusinoiden kanssa).
Vaahdota kerma ja kääntele rahkaseokseen. Vuoraa pieni pashamuotti tai siivilä sideharsolla tai kaksi pientä kahvinsuodatinsuppiloa suodatinpaperilla. Kaada massa muottiin, peitä ja anna valua kulhon päällä seuraavaan päivään. Kumoa pasha tarjolle ja koristele.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2016
Muokattu: 7.8.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g0 g
Proteiinia0 g0 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj0 0
Energiaa kcal0 0

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 tl Raastettua sitruunankuorta

  • Pääsiäismakeisia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g0 g
Proteiinia0 g0 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj0 0
Energiaa kcal0 0

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 tl Raastettua sitruunankuorta

  • Pääsiäismakeisia

Resepti
Taina Salovaara

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.