Smetanakuha uunissa
Ainekset
Valmistus
Nosta kuhafileet kevyesti öljyttyyn vuokaan. Mausta suolalla.
Sekoita smetanan joukkoon sitruunanmehu ja pippuri. Levitä seos kalojen päälle.
Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia fileiden paksuudesta riippuen. Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla.
Vinkki: Mausta rasiallinen halkaistuja ruusukaaleja hunajalla, suolalla ja pippurilla. Paahda samassa uunissa smetanakuhan kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
252
1056
15,0 g
8,5 g
0,8 g
0,8 g
—
28,8 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli