Nosta kuhafileet kevyesti öljyttyyn vuokaan. Mausta suolalla.
Sekoita smetanan joukkoon sitruunanmehu ja pippuri. Levitä seos kalojen päälle.
Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia fileiden paksuudesta riippuen. Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla.
Vinkki: Mausta rasiallinen halkaistuja ruusukaaleja hunajalla, suolalla ja pippurilla. Paahda samassa uunissa smetanakuhan kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
253
1057
15,0 g
8,5 g
0,8 g
0,8 g
—
28,8 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli