Nosta kuhafileet kevyesti öljyttyyn vuokaan. Mausta suolalla.
Sekoita smetanan joukkoon sitruunanmehu ja pippuri. Levitä seos kalojen päälle.
Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia fileiden paksuudesta riippuen. Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla.
Vinkki: Mausta rasiallinen halkaistuja ruusukaaleja hunajalla, suolalla ja pippurilla. Paahda samassa uunissa smetanakuhan kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1056
252
15,0 g
8,5 g
0,8 g
0,8 g
—
28,8 g
1,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukkua lehtipersiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli