
Smoothiekakku
Ainekset
Valmistus
Anna täytteen marjojen sulaa osittain.
Aja mysli ja vesi tasaisen tahmeaksi muruksi leikkuuteräisessä monitoimikoneessa. Vuoraa kakkuvuoka (halk. 20 cm) leivinpaperilla. Painele vuoan pohjalle myslimurut.
Liota liivatelehtiä runsaassa kylmässä vedessä 5 minuuttia.
Pese monitoimikoneen kulho. Soseuta marjat, banaanit, jogurtti ja sokeri.
Kiehauta limetin mehu ja liota siihen yksitellen hyvin puristellut liivatteet. Kaada liivateseos ohuena nauhana täytteeseen koneen käydessä. Kaada täyte vuokaan ja peitä kelmulla. Siirrä hyytymään jääkaappiin yön yli.
Koristele myslillä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
205
857
4,5 g
1,3 g
29,5 g
18,3 g
4,4 g
8,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Mysliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli