Huuhtele kasvikset. Kuori porkkanat ja palsternakka. Vuole porkkanat, palsternakka ja kesäkurpitsa kuorimaveitsellä ohuiksi pitkiksi suikaleiksi. Leikkaa purjo ohuiksi viipaleiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja viipaloi. Kuori ja raasta inkivääri.
Paista kasviksia öljyssä kasarissa sekoitellen 5 minuuttia, kunnes ne ovat hieman pehmenneet. Mausta soijalla ja halutessasi suolalla.
Murustele fetajuusto paistokseen. Viimeistele hienonnetulla korianterilla.
Tiesitkö? Purjon vihreä osa ei sisällä fodmap-yhdisteitä.
Tiesitkö? Purjon vihreä osa ei sisällä fodmap-yhdisteitä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
196
819
12,0 g
3,3 g
13,3 g
9,5 g
5,0 g
5,5 g
2,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Punainen chili,
2 rkl Raastettua inkivääriä,
0,25 tl (¼ tl) suolaa (halutessasi),
1 dl Korianteria hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli