Huuhtele kasvikset. Kuori porkkanat ja palsternakka. Vuole porkkanat, palsternakka ja kesäkurpitsa kuorimaveitsellä ohuiksi pitkiksi suikaleiksi. Leikkaa purjo ohuiksi viipaleiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja viipaloi. Kuori ja raasta inkivääri.
Paista kasviksia öljyssä kasarissa sekoitellen 5 minuuttia, kunnes ne ovat hieman pehmenneet. Mausta soijalla ja halutessasi suolalla.
Murustele fetajuusto paistokseen. Viimeistele hienonnetulla korianterilla.
Tiesitkö? Purjon vihreä osa ei sisällä fodmap-yhdisteitä.
Tiesitkö? Purjon vihreä osa ei sisällä fodmap-yhdisteitä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
819
196
12,0 g
3,3 g
13,3 g
9,5 g
5,0 g
5,5 g
2,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Punainen chili,
2 rkl Raastettua inkivääriä,
0,25 tl (¼ tl) suolaa (halutessasi),
1 dl Korianteria hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli