Sunnuntain broileripaistos

Nappaa talteen!
| 4 kpl | broilerin fileepihviä |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 tl | suolaa |
| mustapippuria | |
| 1 kpl | herkkusieniä |
| 4 kpl | pekonia |
| 3 - 4 kpl | aurinkokuivattua tomaattia |
| 2 dl | ruokakermaa |
| 3 tl | dijonsinappia |
| pinnalle hienonnettua persiljaa |
- 1.
Puhdista sienet ja leikkaa ne viipaleiksi. Suikaloi pekoni ja tomaatit. Ruskista fileet molemmilta puolilta ja mausta pinta suolalla ja pippurilla. Nosta fileet sopivan kokoiseen uunivuokaan. Ruskista pekonit pannussa. Lisää sienet ja anna niidenkin saada hiukan väriä. Levitä pekoni-sieniseos sekä suikaloidut tomaatit broilereille. Mausta kerma sinapilla ja kaada vuokaan. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Tarjoa lisänä perunoita tai riisiä.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | broilerin fileepihviä |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 tl | suolaa |
| mustapippuria | |
| 1 kpl | herkkusieniä |
| 4 kpl | pekonia |
| 3 - 4 kpl | aurinkokuivattua tomaattia |
| 2 dl | ruokakermaa |
| 3 tl | dijonsinappia |
| pinnalle hienonnettua persiljaa |
Valmistus
- 1
Puhdista sienet ja leikkaa ne viipaleiksi. Suikaloi pekoni ja tomaatit. Ruskista fileet molemmilta puolilta ja mausta pinta suolalla ja pippurilla. Nosta fileet sopivan kokoiseen uunivuokaan. Ruskista pekonit pannussa. Lisää sienet ja anna niidenkin saada hiukan väriä. Levitä pekoni-sieniseos sekä suikaloidut tomaatit broilereille. Mausta kerma sinapilla ja kaada vuokaan. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Tarjoa lisänä perunoita tai riisiä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












