Sunnuntain broileripaistos | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sunnuntain broileripaistos

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Broilerin fileepihviä
1 rkl
Öljyä
1 tl
Suolaa
Mustapippuria
1 kpl
Herkkusieniä
4 kpl
Pekonia
3 - 4 kpl
Aurinkokuivattua tomaattia
2 dl
Ruokakermaa
3 tl
Dijonsinappia
Pinnalle hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Puhdista sienet ja leikkaa ne viipaleiksi. Suikaloi pekoni ja tomaatit. Ruskista fileet molemmilta puolilta ja mausta pinta suolalla ja pippurilla. Nosta fileet sopivan kokoiseen uunivuokaan. Ruskista pekonit pannussa. Lisää sienet ja anna niidenkin saada hiukan väriä. Levitä pekoni-sieniseos sekä suikaloidut tomaatit broilereille. Mausta kerma sinapilla ja kaada vuokaan. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Tarjoa lisänä perunoita tai riisiä.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.