Huuhtele katkaravut siivilässä haalealla vedellä niin, että ne hieman sulavat, tai sulata ne etukäteen jääkaapissa.
Keitä nuudelit pelkässä vedessä kypsäksi (älä mausta keitinvettä). Kaada nuudelit katkarapujen päälle siivilään.
Kuumenna rypsiöljy vokkipannussa. Lisää tuorekset ja paista kuumalla pannulla pari minuuttia. Lisää nuudelit ja katkaravut. Mausta nuudelipaketin mausteilla. Lisää pähkinät, soija ja hunaja. Paista sekoitellen pari minuuttia.
Lisää hienonnettu persilja tai korianteri. Mausta halutessasi seesaminsiemenöljyllä.
Vinkki: Valmiin kasvissekoituksen sijaan voit suikaloida wokkiin jääkaapista löytyviä kasviksia.
Vinkki: Valmiin kasvissekoituksen sijaan voit suikaloida wokkiin jääkaapista löytyviä kasviksia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1062
253
10,8 g
1,5 g
31,5 g
6,0 g
2,8 g
6,3 g
1,5 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli