Sveitsiläiset nakit
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 12 kpl | nakkia |
| 50 g | kermajuustoa |
| 6 - 12 kpl | pekonia |
- 1.
Tee jokaiseen nakkiin viilto pituussuunnassa ja pane viiltoon ohut juustosuikale. Kääri jokaisen nakin ympärille kokonainen tai pituussuunnassa halkaistu pekoniviipale. Lado nakkikääröt uunivuokaan ja pane vuoka 225-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi.
Sveitsiläiset nakit
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 12 kpl | nakkia |
| 50 g | kermajuustoa |
| 6 - 12 kpl | pekonia |
Valmistus
- 1
Tee jokaiseen nakkiin viilto pituussuunnassa ja pane viiltoon ohut juustosuikale. Kääri jokaisen nakin ympärille kokonainen tai pituussuunnassa halkaistu pekoniviipale. Lado nakkikääröt uunivuokaan ja pane vuoka 225-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












