Sveitsiläiset nakit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sveitsiläiset nakit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

12 kpl
Nakkia
50 g
Kermajuustoa
6 - 12 kpl
Pekonia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Tee jokaiseen nakkiin viilto pituussuunnassa ja pane viiltoon ohut juustosuikale. Kääri jokaisen nakin ympärille kokonainen tai pituussuunnassa halkaistu pekoniviipale. Lado nakkikääröt uunivuokaan ja pane vuoka 225-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 30.4.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.