Syksyn puolukkapata - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Syksyn puolukkapata

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Naudan sisäpaistisuikaleita
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Porkkanaa
1 tl
Fariinisokeria
2 rkl
Vehnäjauhoja
2 dl
Olutta
3 dl
Lihalientä
1/2 tl
Kanelia
1 dl
Survottua puolukkaa
1 dl
Ruokakermaa tai kasvisrasvavalmistetta halutessasi

Näin teet

1

Hienonna sipuli. Pese ja kuori porkkanat ja leikkaa viipaleiksi. Ruskista lihat öljyssä, lisää sipuli ja porkkanat. Anna hetken aikaa pehmitä. Kaada aineet uunipataan. Sekoita joukkoon sokeri ja jauhot. Lisää olut, lihaliemi, kaneli ja puolukkasurvos. Anna padan hautua uunissa 175 asteessa 1—1 1/2 tunnin ajan. Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa tarvittaessa nestettä sekä halutessasi kerma. Tarjoile perunasoseen ja salaatin kanssa.

Koostaja
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 10.1.2005
Muokattu: 17.5.2019