Syksyn puolukkapata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Syksyn puolukkapata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

600 g
Naudan sisäpaistisuikaleita
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Porkkanaa
1 tl
Fariinisokeria
2 rkl
Vehnäjauhoja
2 dl
Olutta
3 dl
Lihalientä
1/2 tl
Kanelia
1 dl
Survottua puolukkaa
1 dl
Ruokakermaa tai kasvisrasvavalmistetta halutessasi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Hienonna sipuli. Pese ja kuori porkkanat ja leikkaa viipaleiksi. Ruskista lihat öljyssä, lisää sipuli ja porkkanat. Anna hetken aikaa pehmitä. Kaada aineet uunipataan. Sekoita joukkoon sokeri ja jauhot. Lisää olut, lihaliemi, kaneli ja puolukkasurvos. Anna padan hautua uunissa 175 asteessa 1—1 1/2 tunnin ajan. Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa tarvittaessa nestettä sekä halutessasi kerma. Tarjoile perunasoseen ja salaatin kanssa.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 10.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.