Syksyn puolukkapata - Yhteishyvä

Syksyn puolukkapata

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Naudan sisäpaistisuikaleita
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Porkkanaa
1 tl
Fariinisokeria
2 rkl
Vehnäjauhoja
2 dl
Olutta
3 dl
Lihalientä
1/2 tl
Kanelia
1 dl
Survottua puolukkaa
1 dl
Ruokakermaa tai kasvisrasvavalmistetta halutessasi

Näin teet

1

Hienonna sipuli. Pese ja kuori porkkanat ja leikkaa viipaleiksi. Ruskista lihat öljyssä, lisää sipuli ja porkkanat. Anna hetken aikaa pehmitä. Kaada aineet uunipataan. Sekoita joukkoon sokeri ja jauhot. Lisää olut, lihaliemi, kaneli ja puolukkasurvos. Anna padan hautua uunissa 175 asteessa 1—1 1/2 tunnin ajan. Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa tarvittaessa nestettä sekä halutessasi kerma. Tarjoile perunasoseen ja salaatin kanssa.

Resepti
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 10.1.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa