Taateli-omenakastike
Annokset
8
Ruokavalio
Taateli-omenakastike viimeistelee joulukinkkuaterian. Säästä osa kinkun paistoliemestä kinkun kastiketta varten.
Ainekset
2 dl
Vettä
5 kpl
Tuoretta taatelia
1 - 2 kpl
Kirpeää omenaa
2 dl
Kinkun paistolientä
2 dl
Kermaa
2 tl
Lihafondia
Musta- tai valkopippuria
Näin teet
1
Mittaa vesi kattilaan. Lisää taatelit sekä kuoritut ja paloitellut omenat. Keitä hiljalleen, kunnes taatelit ovat pehmenneet. Soseuta hedelmät sauvasekoittimella. Lisää paistoliemi, fondi sekä kerma. Keitä hiljalleen noin 15 minuuttia. Mausta pippurilla.
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.11.2015
Muokattu: 7.8.2018
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 6 g | 45 g |
Proteiinia | 1 g | 6 g |
Rasvaa | 9 g | 72 g |
Kuituja | 1 g | 7 g |
Energiaa kj | 460 | 3682 |
Energiaa kcal | 110 | 881 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Vettä
Musta- tai valkopippuria
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 6 g | 45 g |
Proteiinia | 1 g | 6 g |
Rasvaa | 9 g | 72 g |
Kuituja | 1 g | 7 g |
Energiaa kj | 460 | 3682 |
Energiaa kcal | 110 | 881 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Vettä
Musta- tai valkopippuria
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä