Säädä uuni 175 asteeseen. Huuhtele tattarisuurimot siivilässä ensin kuumalla ja sitten kylmällä vedellä. Voitele uunivuoka kevyesti ja kaada valutetut suurimot vuokaan. Lisää maito ja suola.
Kypsennä puuroa uunissa noin tunti. Sekoita kerran kypsennyksen alkuvaiheessa.
Tarjoa tattaripuuro omenan, kuivattujen taateleiden ja siemensekoituksen kera tai tuttuun tapaan marjojen kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1419
339
6,5 g
3,0 g
52,0 g
12,3 g
3,8 g
15,3 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
omenaa,
kuivattuja taateleita,
siemensekoitusta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli