Täytetty lihamureke

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

60 min (josta 15 min aktiivista)

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gjauhelihaa
1 dlkorppujauhoja
1 1/2 dlvettä
1 kplkananmuna
1 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria

Täyte:

1 1/2 dlsäilöttyjä paprikasuikaleita
1 1/2 dlmurennettua sinihomejuustoa

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Mittaa korppujauhot ja vesi kulhoon ja anna turvota hetki. Lisää jauheliha, kananmuna ja mausteet ja sekoita taikina tasaiseksi.

    MääräAinesosa
    1 dlkorppujauhoja
    1 1/2 dlvettä
    400 gjauhelihaa
    1 kplkananmuna
    1 tlsuolaa
    1/4 tlmustapippuria
  2. 2

    Taputtele taikina leivinpaperille 25 x 25 sentin kokoiseksi levyksi.

  3. 3

    Valuta paprikasuikaleet hyvin. Levitä murekelevylle juusto ja paprikat. Kääri levy mahdollisimman tiiviiksi rullaksi.

    MääräAinesosa
    1 1/2 dlsäilöttyjä paprikasuikaleita
    1 1/2 dlmurennettua sinihomejuustoa
  4. 4

    Siirrä rulla varovasti leivinpaperin keskelle ja nosta papereineen uunipellille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä