Täytetty lihamureke | Mureke | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Täytetty lihamureke

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Jauhelihaa
1 dl
Korppujauhoja
1 1/2 dl
Vettä tai ruokakermaa
1 kpl
Kananmuna
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria

täyte:

1 1/2 dl
Säilöttyjä paprikasuikaleita
1 1/2 dl
Murennettua sinihomejuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mittaa korppujauhot ja neste kulhoon ja anna turvota hetki. Lisää sitten jauheliha, kananmuna ja mausteet ja sekoita taikina tasaiseksi. Taputtele taikina leivinpaperille 25 x 25 sentin kokoiseksi levyksi. Valuta paprikasuikaleet hyvin. Levitä murekelevylle juusto ja paprikat. Kääri levy mahdollisimman tiiviiksi rullaksi. Siirrä rulla varovasti leivinpaperin keskelle ja nosta papereineen uunipellille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.7.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.