Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetty porsaan ulkofilee

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kg
Porsaan ulkofileetä
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria

Täyte:

1 kpl
Sipuli
1/2 rkl
Öljyä
1/2 dl
Aurinkokuivattuja tomaatteja
60 g
Ilmakuivattua kinkkua

Kiinnittämiseen:

Coctailtikkuja tai valkoista puuvillalankaa

Paistamiseen:

Margariini-öljyseosta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista fileestä ylimääräinen rasva. Leikkaa fileeseen viilto pitkittäin lihan puoliväliin asti. Avaa filee leikkaamalla veitsellä molempia reunoja kohden. Jätä kuitenkin reunat kiinni. Nuiji fileetä kevyesti käsin.

1 kg
Porsaan ulkofileetä
Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2007
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.