Täytetty porsaan ulkofilee | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Täytetty porsaan ulkofilee

Täytetty porsaan ulkofilee

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kg
Porsaan ulkofileetä
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria

täyte:

1 kpl
Sipuli
1/2 rkl
Öljyä
1/2 dl
Aurinkokuivattuja tomaatteja
60 g
Ilmakuivattua kinkkua

kiinnittämiseen:

Coctailtikkuja tai valkoista puuvillalankaa

paistamiseen:

Margariini-öljyseosta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista fileestä ylimääräinen rasva. Leikkaa fileeseen viilto pitkittäin lihan puoliväliin asti. Avaa filee leikkaamalla veitsellä molempia reunoja kohden. Jätä kuitenkin reunat kiinni. Nuiji fileetä kevyesti käsin.

1 kg
Porsaan ulkofileetä
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.