Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmälihat pois rikkomatta kuoria. Pilko avokadot. Pese omena ja pilko kuorineen. Kuutioi leipäjuusto.
Sekoita katkaravut, avokadot, omena ja leipäjuusto. Lisää joukkoon majoneesi, basilika, limettiraaste ja -mehu sekä mausteet. Nostele ainekset kevyesti sekaisin. Nostele salaatinlehdet tarjoilulautasille. Aseta avokadonkuoret salaatinlehdille. Täytä kukkuroilleen katkarapuseoksella ja anna lopun valua salaatinlehdille. Kääräise loppu katkarapuseos salaatinlehden sisään ja nauti.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
259
1084
21,0 g
5,0 g
3,5 g
3,3 g
3,8 g
12,5 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Limetin raastettu kuori,
1 rkl Limettimehua,
0,5 tl Currya,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Isoa salaatilehteä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli