Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt hiillosperunat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Keskikokoista jauhoista perunaa (esim. rosamunda)

Täyte

100 g
Tuoreita herkkusieniä
1 kpl
Kevätsipuli
2 dl
Kermaviiliä
2 rkl
Majoneesia
1/2 dl
Tuoretta silputtua ruohosipulia tai tilliä
Ripaus musta- tai sitruunapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese perunat huolella ja kääri ne kaksinkertaiseen alumiinifolioon. Pane perunat hiillokseen kypsymään. Aikaa kuluu noin 45 minuuttia perunoiden koosta ja hiilloksesta riippuen. Pieni herkkusienet, kuori ja hienonna sipulin vaalea osa ja kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Kuullota pannulla öljyssä herkkusienipalat, silputtu sipuli ja murskatut valkosipulinkynnet. Yhdistä kulhoon sieniseos ja loput täytteen aineista. Viillä ristiviillot kypsien perunoiden pintaan ja purista sisustaa hiukan ulos. Nostele täytettä perunoiden päälle ja nauti heti.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.2.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.