Täytetyt munakoisot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Täytetyt munakoisot

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Munakoisoa
400 g
Tomaattimurskaa
250 g
Jauhelihaa, sika-nautaa tai lammasta
1 kpl
Sipuli
2 - 4 kpl
Valkosipulin kynttä
Suolaa, mustapippuria, basilikaa
Kanelia
2 - 3 rkl
Öljyä

pinnalle:

1 - 2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise munakoisot pituussuunnassa. Koverra kuoren sisällä olevaa maltoa pois niin, että kuorta jää noin 1 cm:n paksuudelta. Kuutioi koverrettu malto ja laita paistinpannuun öljytilkan kanssa kypsymään.Mausta palat suolalla ja kanelilla.Kypsennä sen jälkeen pannussa jauheliha ja sipulisilppu. Ruskista molemmat. Lisää tomaattimurske. Mausta seos hyvin.Sekoita molemmat paistokset.Voitele munakoisojen sisäpinta öljyllä ja ripauta hiukan suolaa ja pippuria päälle. Jaa täyte kuoriin. Nosta munakoisot uunivuokaan ja ripota runsaasti juustoraastetta päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.Tarjoa lisänä leipää ja salaattia.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 13.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.