Halkaise munakoisot pituussuunnassa. Koverra kuoren sisällä olevaa maltoa pois niin, että kuorta jää noin 1 cm:n paksuudelta. Kuutioi koverrettu malto ja laita paistinpannuun öljytilkan kanssa kypsymään.Mausta palat suolalla ja kanelilla.Kypsennä sen jälkeen pannussa jauheliha ja sipulisilppu. Ruskista molemmat. Lisää tomaattimurske. Mausta seos hyvin.Sekoita molemmat paistokset.Voitele munakoisojen sisäpinta öljyllä ja ripauta hiukan suolaa ja pippuria päälle. Jaa täyte kuoriin. Nosta munakoisot uunivuokaan ja ripota runsaasti juustoraastetta päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.Tarjoa lisänä leipää ja salaattia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.