Täytetyt porsaanleikerullat

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 - 600 gporsaan ohutleikkeitä
1/2 tlsuolaa
1/2 tlrouhittua mustapippuria
1 kpl(170 g) sinihomejuustoa
100 gpehmeitä kuivattuja aprikooseja
1 dlsilputtua tuoretta persiljaa
puisia coctailtikkuja kiinnittämiseen

Paistamiseen

1 rklmargariinia
1 rklöljyä

Kastike

4 dlruokakermaa
2 rklsoijakastiketta
2 rklsinappia

Valmistus

  1. 1

    Mausta lihat suolalla ja pippurilla. Nosta kullekin leikkeelle viipale juustoa ja aprikoosi. Ripottele päälle persiljaa. Sulje leikkeet cocktailtikulla. Ruskista leikkeet margariinissa ja öljyssä pannussa, muutamassa erässä. Lisää leikkeiden kanssa pannuun kerma, soija ja sinappi. Sekoita hieman. Hauduta keskilämmöllä kannen alla, noin 15 minuuttia tai kunnes lihat ovat mureita. Tarjoa esimerkiksi juuresröstien kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025