Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt porsaanleikerullat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 - 600 g
Porsaan ohutleikkeitä
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
(170 g) sinihomejuustoa
100 g
Pehmeitä kuivattuja aprikooseja
1 dl
Silputtua tuoretta persiljaa
Puisia coctailtikkuja kiinnittämiseen

Paistamiseen

1 rkl
Margariinia
1 rkl
Öljyä

Kastike

4 dl
Ruokakermaa
2 rkl
Soijakastiketta
2 rkl
Sinappia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mausta lihat suolalla ja pippurilla. Nosta kullekin leikkeelle viipale juustoa ja aprikoosi. Ripottele päälle persiljaa. Sulje leikkeet cocktailtikulla. Ruskista leikkeet margariinissa ja öljyssä pannussa, muutamassa erässä. Lisää leikkeiden kanssa pannuun kerma, soija ja sinappi. Sekoita hieman. Hauduta keskilämmöllä kannen alla, noin 15 minuuttia tai kunnes lihat ovat mureita. Tarjoa esimerkiksi juuresröstien kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 30.9.2013
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.