Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt uuninauriit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Uuninauriit maistuvat salaatin kanssa tai vaikkapa liharuoan lisäkkeenä. Täytä nauriit juustolla, mausta hunajalla ja ripottele päälle vielä pähkinärouhetta.

Ainekset

4 kpl
Naurista
100 g
Sinihome-, vuohen- tai kermajuustoa
1 rkl
Voita
1 rkl
Hunajaa
3 rkl
Rouhittuja pähkinöitä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese nauriit. Leikkaa pois kanta ja ohut viipale juuripuolelta. Ripottele nauriiden päälle vähän suolaa ja kääri nauriit folioon. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 1 ½–2 tuntia tai kunnes nauriit ovat pehmeitä.

Koverra nauriista vähän sisustaa pois lusikalla. Hienonna sisus ja sekoita siihen juusto, voi ja hunaja. Lusikoi täyte nauriiden päälle. Ripottele pinnalle pähkinöitä. Kuumenna, kunnes juusto ja pähkinät saavat vähän väriä.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 14.9.2015
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

197

823

14,8 g

6,3 g

7,5 g

7,3 g

2,8 g

6,8 g

0,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli