Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt uuninauriit

timer-iconNoin 2 tuntia  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Uuninauriit maistuvat salaatin kanssa tai vaikkapa liharuoan lisukkeena. Täytä nauriit juustolla, mausta hunajalla ja ripottele päälle vielä pähkinärouhetta.

Ainekset

4 kpl
Naurista
1 tl
suolaa
100 g
sinihomejuustoa
1 rkl
Voita
1 rkl
Hunajaa
3 rkl
Rouhittuja pähkinöitä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese nauriit. Leikkaa pois kanta ja ohut viipale juuripuolelta. Ripottele nauriiden päälle vähän suolaa ja kääri nauriit folioon. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 1 ½–2 tuntia tai kunnes nauriit ovat pehmeitä.

4 kpl
Naurista
1 tl
suolaa
2

Koverra nauriista vähän sisustaa pois lusikalla. Hienonna sisus ja sekoita siihen juusto, voi ja hunaja. Lusikoi täyte nauriiden päälle. Ripottele pinnalle pähkinöitä. Kuumenna, kunnes juusto ja pähkinät saavat vähän väriä.

1 rkl
Hunajaa
100 g
sinihomejuustoa
1 rkl
Voita
3 rkl
Rouhittuja pähkinöitä

Vinkki: Voit käyttää myös vuohen- tai kermajuustoa.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.10.2018
|
Muokattu: 17.2.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

197

824

14,8 g

6,3 g

7,5 g

7,3 g

2,8 g

6,8 g

2,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli