Täytetyt uuninauriit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt uuninauriit

???
Annokset
4
Ruokavalio
Uuninauriit maistuvat salaatin kanssa tai vaikkapa liharuoan lisäkkeenä. Täytä nauriit juustolla, mausta hunajalla ja ripottele päälle vielä pähkinärouhetta.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Naurista
100 g
Sinihome-, vuohen- tai kermajuustoa
1 rkl
Voita
1 rkl
Hunajaa
3 rkl
Rouhittuja pähkinöitä

Näin teet

1

Pese nauriit. Leikkaa pois kanta ja ohut viipale juuripuolelta. Ripottele nauriiden päälle vähän suolaa ja kääri nauriit folioon. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 1 ½–2 tuntia tai kunnes nauriit ovat pehmeitä.

Koverra nauriista vähän sisustaa pois lusikalla. Hienonna sisus ja sekoita siihen juusto, voi ja hunaja. Lusikoi täyte nauriiden päälle. Ripottele pinnalle pähkinöitä. Kuumenna, kunnes juusto ja pähkinät saavat vähän väriä.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 14.9.2015
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g30 g
Proteiinia7 g27 g
Rasvaa15 g59 g
Kuituja3 g11 g
Energiaa kj823 3293
Energiaa kcal197 787

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g30 g
Proteiinia7 g27 g
Rasvaa15 g59 g
Kuituja3 g11 g
Energiaa kj823 3293
Energiaa kcal197 787
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.