Täytetyt uuninauriit
Ainekset
Valmistus
Pese nauriit. Leikkaa pois kanta ja ohut viipale juuripuolelta. Ripottele nauriiden päälle vähän suolaa ja kääri nauriit folioon. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 1 ½–2 tuntia tai kunnes nauriit ovat pehmeitä.
Koverra nauriista vähän sisustaa pois lusikalla. Hienonna sisus ja sekoita siihen juusto, voi ja hunaja. Lusikoi täyte nauriiden päälle. Ripottele pinnalle pähkinöitä. Kuumenna, kunnes juusto ja pähkinät saavat vähän väriä.
Vinkki: Voit käyttää myös vuohen- tai kermajuustoa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
197
824
14,8 g
6,3 g
7,5 g
7,3 g
2,8 g
6,8 g
2,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli