Täytetyt uunitomaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Täytetyt uunitomaatit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tarjoile uunitomaatit alkuruokana tai lisäkkeenä. Voit valmistaa tomaatit myös etukäteen ja tarjoilla ne kylminä.

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Isoa tomaattia
1/2 tl
Suolaa

kuorrutus:

1/2 dl
Öljyä
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 dl
Basilikaa
Mustapippuria
3/4 dl
Parmesaanijuustoa raasteena
1/4 dl
Korppujauhoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja halkaise tomaatit. Nosta leivinpaperin päälle pellille tai uunivuokaan. Ripottele suola tomaattien pinnalle.

Sekoita öljyyn hienonnetut valkosipulinkynnet ja basilika. Lisää mustapippuri, parmesaani ja korppujauho. Jaa kuorrutus tomaatinpuolikkaille ja kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.2.2006
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.