Täytetyt vihreät ohukaiset

Arvostele resepti
10 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
4 dlmaitoa
1 1/2 dlkeitettyä, valutettua ja silputtua pinaattia
3 dlvehnäjauhoja
2 kplmunaa
1/2 tlsuolaa
2 - 3 rklöljyä
1 dlkivennäisvettä

Täyte

1 kplsipuli
2 rklmargariinia
2 rklvehnäjauhoja
2 dlmaitoa
200 graejuustoa
250 gsavukalaa pieninä paloina
3 rkltilliä silputtuna
ripaus valkopippuria
1/2 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Yhdistä kivennäisvettä lukuun ottamatta kaikki taikinan ainekset keskenään. Anna taikinan turvota ½tunnin ajan. Lisää kivennäisvesi ja paista taikinasta muurinpohjapannulla isoja lettuja. Valmista täyte. Pane pannulle rasva ja kuullota siinä hienonnettu sipuli. Sekoita joukkoon jauhot ja lisää maito. Kiehauta koko ajan sekoittaen ja lisää loput ainekset. Täytä ohukaiset ja tarjoile.VihjePinaatin tilalle lettutaikinaan sopii myös vastaava määrä nuorta nokkosta.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025