Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt vihreät ohukaiset

Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

4 dl
Maitoa
1 1/2 dl
Keitettyä, valutettua ja silputtua pinaattia
3 dl
Vehnäjauhoja
2 kpl
Munaa
1/2 tl
Suolaa
2 - 3 rkl
Öljyä
1 dl
Kivennäisvettä

Täyte

1 kpl
Sipuli
2 rkl
Margariinia
2 rkl
Vehnäjauhoja
2 dl
Maitoa
200 g
Raejuustoa
250 g
Savukalaa pieninä paloina
3 rkl
Tilliä silputtuna
Ripaus valkopippuria
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Yhdistä kivennäisvettä lukuun ottamatta kaikki taikinan ainekset keskenään. Anna taikinan turvota ½tunnin ajan. Lisää kivennäisvesi ja paista taikinasta muurinpohjapannulla isoja lettuja. Valmista täyte. Pane pannulle rasva ja kuullota siinä hienonnettu sipuli. Sekoita joukkoon jauhot ja lisää maito. Kiehauta koko ajan sekoittaen ja lisää loput ainekset. Täytä ohukaiset ja tarjoile.VihjePinaatin tilalle lettutaikinaan sopii myös vastaava määrä nuorta nokkosta.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 19.10.2018
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.