Nuiji leikkeet ohuiksi levyiksi. Ripottele päälle suolaa.
Hienonna jalapenot ja sekoita ne juustoraasteeseen. Lisää seos leikkeiden keskelle ja painele tiiviiksi keoiksi. Kääri leikkeet rulliksi ja sulje cocktailtikuilla.
Valmista mausteöljy. Sekoita rypsiöljy, savupaprika ja chilimausteseos. Sivele rullat öljyllä. Anna maustua huoneenlämmössä 30 minuuttia.
Valmista maissisalsa. Sulata maissit mikrossa miedolla teholla. Kuutioi kurkku, hienonna korianteri ja silppua punasipuli varsineen. Sekoita kasvikset. Purista joukkoon limen mehu. Mausta suolalla ja chilihiutaleilla.
Ruskista kanakääröjen pinta nopeasti grilliritilällä tai -parilalla. Siirrä alumiiniseen grillivuokaan. Aseta vuoka grillin yläritilälle, pienennä hieman lämpöä ja kypsennä noin 20 minuuttia. Voit kypsentää kääröt myös uunigrillissä tai 225-asteisessa uunissa. Kypsennysaika uunissa on noin 25 minuuttia.
Vinkki: Murskaa 2 dl maissinachoja ja ripottele rouhe valmiiden kääröjen pinnalle.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1755
419
26,0 g
6,8 g
17,3 g
5,3 g
3,3 g
26,5 g
1,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukkua korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli