Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää kuoritut ja hienonnetut sipuli ja valkosipulinkynnet. Sekoita joukkoon mausteseos ja tomaattimurska, vesi, salsakastike sekä oregano. Hauduta noin 10 minuuttia. Kuumenna pinnoitetussa kasarissa maito, ranskankerma ja 2/3 juustoraasteesta.
Levitä voidellun uunivuoan pohjalle ensin jauhelihakastiketta, sitten juustokastiketta ja päälle kolme lasagnelevyä. Toista näin vielä kaksi kertaa. Lusikoi päällimmäiseksi jauheliha- ja juustokastiketta. Levitä päälle loppu juustoraaste. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 40 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
555
2325
23,3 g
10,3 g
60,2 g
5,7 g
3,3 g
23,0 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
3 rkl Taco-mausteseosta,
1 dl Vettä,
1 tl Oreganoa,
1 pussi Juustoraastetta (150 g).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli