Texmex paprikaveneet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Texmex paprikaveneet

timer-icon15 min
Fork and knife
18 Annosta
Fork and knife
18 Annosta
Paprikasta ja juustosta syntyvät helpot ja maukkaat alkupalat aterialle.

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Paprikaa
1 kpl
(150 g) texmex-juustoraastetta
1 kpl
(150 g) murennettua sinihomejuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele paprikat, halkaise ja poista siemenkodat. Leikkaa paprikan puolikkaat kolmeen lohkoon.
Kaada juustot kulhoon ja painele haarukalla hieroen sekaisin. Täytä paprikalohkot juustoseoksella. Gratinoi paprikoita 225 asteessa grillivastusten alla 5–10 minuuttia tai kunnes juusto on kauniin ruskea.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.4.2016
Muokattu: 1.8.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

42

10

0,4 g

0,2 g

1,0 g

1,0 g

0,4 g

0,4 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 pussi (150 g) texmex-juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli