Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Texmex paprikaveneet

timer-icon15 min
Fork and knife
18 Annosta
Fork and knife
18 Annosta
Paprikasta ja juustosta syntyvät helpot ja maukkaat alkupalat aterialle.

Ainekset

4 kpl
Paprikaa
1 kpl
(150 g) texmex-juustoraastetta
1 kpl
(150 g) murennettua sinihomejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele paprikat, halkaise ja poista siemenkodat. Leikkaa paprikan puolikkaat kolmeen lohkoon.
Kaada juustot kulhoon ja painele haarukalla hieroen sekaisin. Täytä paprikalohkot juustoseoksella. Gratinoi paprikoita 225 asteessa grillivastusten alla 5–10 minuuttia tai kunnes juusto on kauniin ruskea.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.4.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

10

42

0,4 g

0,2 g

1,0 g

1,0 g

0,4 g

0,4 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 pussi (150 g) texmex-juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli