Huuhtele paprikat, halkaise ja poista siemenkodat. Leikkaa paprikan puolikkaat kolmeen lohkoon.
Kaada juustot kulhoon ja painele haarukalla hieroen sekaisin. Täytä paprikalohkot juustoseoksella. Gratinoi paprikoita 225 asteessa grillivastusten alla 5–10 minuuttia tai kunnes juusto on kauniin ruskea.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
10
42
0,4 g
0,2 g
1,0 g
1,0 g
0,4 g
0,4 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 pussi (150 g) texmex-juustoraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli