Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuori ja paloittele porkkanat. Kuullota kasvikset öljyssä kattilassa.
Lisää tomaattimurska ja -pyree, mausteseos, vesi ja liemikuutiot. Anna kiehua 5 minuuttia.
Huuhtele kidneypavut ja lisää keittoon. Purista makkarat pieninä palloina joukkoon. Lisää maissit ja pavut. Keitä vielä reilu 5 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
268
1120
14,3 g
4,8 g
18,9 g
6,1 g
6,3 g
13,1 g
1,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Tomaattipyreetä,
40 g (1 ps) tacomausteseosta,
1,5 l Vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli