Thaimaalainen kanarisotto | Risotot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Thaimaalainen kanarisotto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Broilerinsuikaleita (300 g)
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Punaista currytahnaa
3 dl
Risottoriisiä
3 dl
Kanalientä
1 kpl
Kookosmaitoa (400 g)
1 kpl
Pilkottuja vihreitä pakastepapuja (200 g)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Ruskista broilerisuikaleet t öljyssä kasarissa. Nosta ne syrjään. Kaada kasariin hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet sekä currytahna. Sekoittele muutama minuutti. Lisää joukkoon riisi ja sekoittele hetki. Lisää liemi ja sekoita, kunnes neste on imeytynyt riisiin. Lisää kookosmaito ja jatka hauduttamista noin 20 minuuttia, kunnes riisi on lähes kypsää. Lisää broilerisuikaleet ja pakastepavut ja keitä muutama minuutti.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 22.3.2013
Muokattu: 30.9.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1558

372

11,5 g

5,8 g

49,8 g

1,3 g

1,8 g

15,3 g

1,3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

2 rkl Punaista currytahnaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli