Thaimaalainen kurkkurelissi | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Thaimaalainen kurkkurelissi

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 dl
Valkoviinietikkaa
1 dl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Vettä
1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Pieni porkkana
1/2 kpl
Kurkkua
Pala tuoretta chiliä
Tuoretta korianteria halutessasi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mittaa viinietikka, sokeri, suola ja vesi kattilaan ja keitä noin minuutti eli kunnes sokeri liukenee. Kuori sipuli ja porkkana. Silppua sipuli ja leikkaa porkkana hyvin ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa kurkku viipaleiksi ja paloittele viipaleet neljään osaan. Poista chilistä siemenet ja leikkaa chili pieneksi silpuksi. Pane kasvikset ja chili kulhoon ja kaada kuuma etikkaliemi päälle. Tarkista maku ja sirottele päälle halutessasi hienonnettua korianteria. Tarjoa esimerkiksi liha- tai broilerivartaiden kanssa.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.3.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.