Thaimaalainen kurkkurelissi
15 min

Nappaa talteen!
| 1 dl | valkoviinietikkaa |
| 1 dl | sokeria |
| 1/2 tl | suolaa |
| 2 rkl | vettä |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1 kpl | pieni porkkana |
| 1/2 kpl | kurkkua |
| pala tuoretta chiliä | |
| tuoretta korianteria halutessasi |
- 1.
Mittaa viinietikka, sokeri, suola ja vesi kattilaan ja keitä noin minuutti eli kunnes sokeri liukenee. Kuori sipuli ja porkkana. Silppua sipuli ja leikkaa porkkana hyvin ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa kurkku viipaleiksi ja paloittele viipaleet neljään osaan. Poista chilistä siemenet ja leikkaa chili pieneksi silpuksi. Pane kasvikset ja chili kulhoon ja kaada kuuma etikkaliemi päälle. Tarkista maku ja sirottele päälle halutessasi hienonnettua korianteria. Tarjoa esimerkiksi liha- tai broilerivartaiden kanssa.
Thaimaalainen kurkkurelissi
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 dl | valkoviinietikkaa |
| 1 dl | sokeria |
| 1/2 tl | suolaa |
| 2 rkl | vettä |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1 kpl | pieni porkkana |
| 1/2 kpl | kurkkua |
| pala tuoretta chiliä | |
| tuoretta korianteria halutessasi |
Valmistus
- 1
Mittaa viinietikka, sokeri, suola ja vesi kattilaan ja keitä noin minuutti eli kunnes sokeri liukenee. Kuori sipuli ja porkkana. Silppua sipuli ja leikkaa porkkana hyvin ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa kurkku viipaleiksi ja paloittele viipaleet neljään osaan. Poista chilistä siemenet ja leikkaa chili pieneksi silpuksi. Pane kasvikset ja chili kulhoon ja kaada kuuma etikkaliemi päälle. Tarkista maku ja sirottele päälle halutessasi hienonnettua korianteria. Tarjoa esimerkiksi liha- tai broilerivartaiden kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























