Thaimaalainen kurkkurelissi

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 dlvalkoviinietikkaa
1 dlsokeria
1/2 tlsuolaa
2 rklvettä
1 kplpieni sipuli
1 kplpieni porkkana
1/2 kplkurkkua
pala tuoretta chiliä
tuoretta korianteria halutessasi

Valmistus

  1. 1

    Mittaa viinietikka, sokeri, suola ja vesi kattilaan ja keitä noin minuutti eli kunnes sokeri liukenee. Kuori sipuli ja porkkana. Silppua sipuli ja leikkaa porkkana hyvin ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa kurkku viipaleiksi ja paloittele viipaleet neljään osaan. Poista chilistä siemenet ja leikkaa chili pieneksi silpuksi. Pane kasvikset ja chili kulhoon ja kaada kuuma etikkaliemi päälle. Tarkista maku ja sirottele päälle halutessasi hienonnettua korianteria. Tarjoa esimerkiksi liha- tai broilerivartaiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä