Thaimaalainen lisukesalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(200 g) värikästä salaattiseosta (eines)
100 gkirsikkatomaatteja
1/2 kplpunaista chiliä
1 dlmurskattuja hunajapaahdettuja maapähkinöitä
3 rklhienonnettua persiljaa

Kastike

1 kpllimetin mehu
1 rklraastettua inkivääriä
1 rkloliiviöljyä

Valmistus

  1. 1

    Levitä salaattiseos tarjoiluvadille. Pese ja puolita kirsikkatomaatit. Poista halkaistusta chilistä siemenet ja nosta tomaattien, pähkinöiden ja persiljan kanssa salaatin joukkoon.Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatin joukkoon. Nostele aineksia kevyesti. Anna salaatin maustua hetken aikaa ennen tarjoamista.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä