Thaimaalainen lisukesalaatti
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (200 g) värikästä salaattiseosta (eines) |
| 100 g | kirsikkatomaatteja |
| 1/2 kpl | punaista chiliä |
| 1 dl | murskattuja hunajapaahdettuja maapähkinöitä |
| 3 rkl | hienonnettua persiljaa |
| Kastike | |
|---|---|
| 1 kpl | limetin mehu |
| 1 rkl | raastettua inkivääriä |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
- 1.
Levitä salaattiseos tarjoiluvadille. Pese ja puolita kirsikkatomaatit. Poista halkaistusta chilistä siemenet ja nosta tomaattien, pähkinöiden ja persiljan kanssa salaatin joukkoon.Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatin joukkoon. Nostele aineksia kevyesti. Anna salaatin maustua hetken aikaa ennen tarjoamista.
Thaimaalainen lisukesalaatti
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (200 g) värikästä salaattiseosta (eines) |
| 100 g | kirsikkatomaatteja |
| 1/2 kpl | punaista chiliä |
| 1 dl | murskattuja hunajapaahdettuja maapähkinöitä |
| 3 rkl | hienonnettua persiljaa |
Kastike | |
| 1 kpl | limetin mehu |
| 1 rkl | raastettua inkivääriä |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
Valmistus
- 1
Levitä salaattiseos tarjoiluvadille. Pese ja puolita kirsikkatomaatit. Poista halkaistusta chilistä siemenet ja nosta tomaattien, pähkinöiden ja persiljan kanssa salaatin joukkoon.Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatin joukkoon. Nostele aineksia kevyesti. Anna salaatin maustua hetken aikaa ennen tarjoamista.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























