Thaimaalainen lohipata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Thaimaalainen lohipata

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(300 g) pakastelohikuutioita
Pala purjoa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
1 rkl
Punaista currytahnaa
1 kpl
(400 ml) kookosmaitoa
1 kpl
(200 g) pakasteparsakaalia
1/2 kpl
Limetin mehu

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise purjopala ja huuhtele huolella. Suikaloi purjo ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä kattilan pohjalla. Lisää joukkoon currytahna, kookosmaito ja lohipalat. Kiehauta liemi. Lisää joukkoon parsakaalit ja anna padan kiehua 5 minuuttia. Mausta limetin mehulla. Tarjoile lisäkkeenä keitettyä jasmiiniriisiä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.