Thaimaalainen lohipata
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (300 g) pakastelohikuutioita |
| pala purjoa | |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 rkl | punaista currytahnaa |
| 1 kpl | (400 ml) kookosmaitoa |
| 1 kpl | (200 g) pakasteparsakaalia |
| 1/2 kpl | limetin mehu |
- 1.
Halkaise purjopala ja huuhtele huolella. Suikaloi purjo ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä kattilan pohjalla. Lisää joukkoon currytahna, kookosmaito ja lohipalat. Kiehauta liemi. Lisää joukkoon parsakaalit ja anna padan kiehua 5 minuuttia. Mausta limetin mehulla. Tarjoile lisäkkeenä keitettyä jasmiiniriisiä.
Thaimaalainen lohipata
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (300 g) pakastelohikuutioita |
| pala purjoa | |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 rkl | punaista currytahnaa |
| 1 kpl | (400 ml) kookosmaitoa |
| 1 kpl | (200 g) pakasteparsakaalia |
| 1/2 kpl | limetin mehu |
Valmistus
- 1
Halkaise purjopala ja huuhtele huolella. Suikaloi purjo ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä kattilan pohjalla. Lisää joukkoon currytahna, kookosmaito ja lohipalat. Kiehauta liemi. Lisää joukkoon parsakaalit ja anna padan kiehua 5 minuuttia. Mausta limetin mehulla. Tarjoile lisäkkeenä keitettyä jasmiiniriisiä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























