Thaimaalainen lohipata

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(300 g) pakastelohikuutioita
pala purjoa
1 kplvalkosipulinkynsi
1 rklöljyä
1 rklpunaista currytahnaa
1 kpl(400 ml) kookosmaitoa
1 kpl(200 g) pakasteparsakaalia
1/2 kpllimetin mehu

Valmistus

  1. 1

    Halkaise purjopala ja huuhtele huolella. Suikaloi purjo ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä kattilan pohjalla. Lisää joukkoon currytahna, kookosmaito ja lohipalat. Kiehauta liemi. Lisää joukkoon parsakaalit ja anna padan kiehua 5 minuuttia. Mausta limetin mehulla. Tarjoile lisäkkeenä keitettyä jasmiiniriisiä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä