Thaimaalainen mango-nuudelisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Thaimaalainen mango-nuudelisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mango kuuluu thaisalaattiin. Lisää Aasian makuja saat maustamalla katkaravut valmiilla currytahnalla.

Ainekset

1 kpl
Mango
1 kpl
Porkkana
1/2 kpl
Kiinankaalia
100 g
Riisinuudeleita
5 dl
Vettä
1 kpl
(180 g) isoja pakastekatkarapuja
2 rkl
Öljyä
1 kpl
Limen mehu
2 rkl
Vihreää currytahnaa
1 rkl
Sokeria
1 tl
Soijakastiketta
1 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi mango. Suikaloi porkkana ja kiinankaali. Yhdistä mango ja kasvikset kulhossa.

1 kpl
Mango
1 kpl
Porkkana
1/2 kpl
Kiinankaalia
2

Kiehauta vesi ja keitä nuudeleita 3–5 minuuttia. Siivilöi ja huuhtele kylmällä vedellä.

5 dl
Vettä
100 g
Riisinuudeleita
3

Paista katkarapuja öljyssä pannulla 2 minuuttia. Lisää limen mehu, currytahna, sokeri, soijakastike ja suola. Kiehauta kunnes sokeri liukenee. Siirrä sivuun.

1 kpl
(180 g) isoja pakastekatkarapuja
2 rkl
Öljyä
1 kpl
Limen mehu
2 rkl
Vihreää currytahnaa
1 rkl
Sokeria
1 tl
Soijakastiketta
1 tl
Suolaa
4

Sekoita nuudelit ja katkaravut mango-kasvisseokseen.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 26.9.2017
Muokattu: 8.1.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

484

116

7,0 g

0,5 g

10,8 g

4,3 g

0,8 g

1,5 g

0,5 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Mango,

5 dl Vettä,

2 rkl Vihreää currytahnaa,

1 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli