Thaimaalainen mango-nuudelisalaatti
Ainekset
Valmistus
Kuori ja viipaloi mango. Suikaloi porkkana ja kiinankaali. Yhdistä mango ja kasvikset kulhossa.
Kiehauta vesi ja keitä nuudeleita 3–5 minuuttia. Siivilöi ja huuhtele kylmällä vedellä.
Paista katkarapuja öljyssä pannulla 2 minuuttia. Lisää limen mehu, currytahna, sokeri, soijakastike ja suola. Kiehauta kunnes sokeri liukenee. Siirrä sivuun.
Sekoita nuudelit ja katkaravut mango-kasvisseokseen.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
116
484
7,0 g
0,5 g
10,8 g
4,3 g
0,8 g
1,5 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Mango,
5 dl Vettä,
2 rkl Vihreää currytahnaa,
1 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli