Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Thaimaalainen paistettu riisi

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 kpl
Pieni sipuli
300 g
Suikaloitua broileria, naudan- tai sianlihaa tai katkarapuja
1/2 tl
Chilipippuria
2 - 3 rkl
Soijakastiketta
2 kpl
Kananmunaa
3 dl
Mielellään edellisenä päivänä keitettyä riisiä
2 kpl
Tomaattia
3 dl
Herne-maissi-paprikasekoitusta
2 rkl
Sitruunamehua
Tarvittaessa suolaa
Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ruskista öljyssä murskattu valkosipulija hienonnettu sipuli. Lisää liha ja anna ruskistua miedolla lämmöllä 3-4 minuuttia välillä sekoittaen. Pane sekaan chilijauhe ja soijakastike ja riko kananmunat pannulle lihan joukkoon. Paista seosta käännellen, kunnes muna on hyytynyt. Pane sekaan riisi, pienityt ja valutetut tomaatit ja herne-maissi-paprikaseos. Kypsennä pari minuuttia. Lisää sitruunanmehu ja tarvittaessa suolaa. Koristele tarjoiluvati sitruunaviipaleilla. Pöytämausteiksi sopivat sitruunamehu, tabasco ja chili.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 12.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.