Tomaatti-anjovispasta
Ainekset
Valmistus
Puolita tomaatit. Silppua sipulit. Paloittele anjovisfileet. Kuumenna öljy paistokasarissa. Kuullota sipulit pehmeiksi. Lisää chili, tomaatit ja anjovikset. Kuumenna hetki sekoitellen.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kääntele sekaan oliivit ja tomaatti-anjovisseos. Mausta mustapippurilla. Lisää pinnalle persiljasilppua ja parmesaaniraastetta.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
481
2015
14,8 g
2,3 g
70,5 g
4,0 g
4,8 g
14,0 g
1,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulin kynttä,
0,5 tl Chilimausteseosta tai rouhetta,
Mustapippuria,
3 rkl Persiljasilppua,
Parmesaaniraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli