Puolita tomaatit. Silppua sipulit. Paloittele anjovisfileet. Kuumenna öljy paistokasarissa. Kuullota sipulit pehmeiksi. Lisää chili, tomaatit ja anjovikset. Kuumenna hetki sekoitellen.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kääntele sekaan oliivit ja tomaatti-anjovisseos. Mausta mustapippurilla. Lisää pinnalle persiljasilppua ja parmesaaniraastetta.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2003
478
14,8 g
2,3 g
70,0 g
3,8 g
4,8 g
13,8 g
1,6 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulin kynttä,
0,5 tl Chilimausteseosta tai rouhetta,
Mustapippuria,
3 rkl Persiljasilppua,
Parmesaaniraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli