Tomaatti-anjovispasta - Yhteishyvä

Tomaatti-anjovispasta

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Pasta puttanesca eli tomaatti-anjovispasta syntyy helposti kotikeittiössäkin. Valitse makusi mukaan tagliatelleä tai spagettia. Lisää pastan pinnalle lopuksi persiljasilppua ja parmesaaniraastetta.
Jaa Somessa

Ainekset

300 - 400 g
Tagliatellea tai spagettia
250 g
Kirsikkatomaatteja
1 kpl
Iso sipuli
3 kpl
Valkosipulin kynttä
6 - 8 kpl
Anjovisfileetä
2 - 3 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Chilimausteseosta tai rouhetta
1 dl
Kivettömiä oliiveja
Mustapippuria
3 rkl
Persiljasilppua
Parmesaaniraastetta

Näin teet

1

Puolita tomaatit. Silppua sipulit. Paloittele anjovisfileet. Kuumenna öljy paistokasarissa. Kuullota sipulit pehmeiksi. Lisää chili, tomaatit ja anjovikset. Kuumenna hetki sekoitellen.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kääntele sekaan oliivit ja tomaatti-anjovisseos. Mausta mustapippurilla. Lisää pinnalle persiljasilppua ja parmesaaniraastetta.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.8.2015
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja70 g280 g
Proteiinia14 g55 g
Rasvaa15 g59 g
Kuituja5 g19 g
Energiaa kj2003 8011
Energiaa kcal478 1913

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulin kynttä

  • 0,5 tl Chilimausteseosta tai rouhetta

  • Mustapippuria

  • 3 rkl Persiljasilppua

  • Parmesaaniraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja70 g280 g
Proteiinia14 g55 g
Rasvaa15 g59 g
Kuituja5 g19 g
Energiaa kj2003 8011
Energiaa kcal478 1913

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulin kynttä

  • 0,5 tl Chilimausteseosta tai rouhetta

  • Mustapippuria

  • 3 rkl Persiljasilppua

  • Parmesaaniraastetta

Resepti
Taina Salovaara

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.