Tomaatti-juustokeitto

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
5 kplvalkosipulinkynttä
2 rklöljyä
4 kplvehnäleipää
1 kpltomaattimurskaa
1 lvettä
1 kplkasvisliemikuutio
2 tlpaprikajauhetta
1/2 tlmustapippuria
1/2 tlsuolaa
2 tlsokeria
100 gtuorejuustoa
2 tlkuivattua basilikaa tai 1/2 dl tuoretta

Valmistus

  1. 1

    Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Hauduta öljyssä. Paloittele leivät pieniksi paloiksi. Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, leipäpalat ja mausteet. Keitä miedolla lämmöllä puoli tuntia. Lisää juusto ja yrtti. Kuumenna keitto, älä enää keitä. Tarjoile.Voit paahtaa halutessasi leipäkuutioita keiton pinnalle koristeeksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
SOK
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025