Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaatti-juustokeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
5 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
4 kpl
Vehnäleipää
1 kpl
Tomaattimurskaa
1 l
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
2 tl
Paprikajauhetta
1/2 tl
Mustapippuria
1/2 tl
Suolaa
2 tl
Sokeria
100 g
Tuorejuustoa
2 tl
Kuivattua basilikaa tai 1/2 dl tuoretta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Hauduta öljyssä. Paloittele leivät pieniksi paloiksi. Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, leipäpalat ja mausteet. Keitä miedolla lämmöllä puoli tuntia. Lisää juusto ja yrtti. Kuumenna keitto, älä enää keitä. Tarjoile.Voit paahtaa halutessasi leipäkuutioita keiton pinnalle koristeeksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 19.1.2007
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.