Tomaatti-juustokeitto - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaatti-juustokeitto

Tomaatti-juustokeitto
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Sipuli
5 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
4 kpl
Vehnäleipää
1 kpl
Tomaattimurskaa
1 l
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
2 tl
Paprikajauhetta
1/2 tl
Mustapippuria
1/2 tl
Suolaa
2 tl
Sokeria
100 g
Tuorejuustoa
2 tl
Kuivattua basilikaa tai 1/2 dl tuoretta

Näin teet

1

Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Hauduta öljyssä. Paloittele leivät pieniksi paloiksi. Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, leipäpalat ja mausteet. Keitä miedolla lämmöllä puoli tuntia. Lisää juusto ja yrtti. Kuumenna keitto, älä enää keitä. Tarjoile.Voit paahtaa halutessasi leipäkuutioita keiton pinnalle koristeeksi.

Resepti
Henriikka, S-kokeilukeittiö
Kuvat
SOK
Julkaistu: 19.1.2007
Muokattu: 15.10.2019