Tomaatti-juustokeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Tomaatti-juustokeitto

Tomaatti-juustokeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Sipuli
5 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
4 kpl
Vehnäleipää
1 kpl
Tomaattimurskaa
1 l
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
2 tl
Paprikajauhetta
1/2 tl
Mustapippuria
1/2 tl
Suolaa
2 tl
Sokeria
100 g
Tuorejuustoa
2 tl
Kuivattua basilikaa tai 1/2 dl tuoretta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Hauduta öljyssä. Paloittele leivät pieniksi paloiksi. Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, leipäpalat ja mausteet. Keitä miedolla lämmöllä puoli tuntia. Lisää juusto ja yrtti. Kuumenna keitto, älä enää keitä. Tarjoile.Voit paahtaa halutessasi leipäkuutioita keiton pinnalle koristeeksi.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 19.1.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.