Tomaatti-kuskuspaistos | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tomaatti-kuskuspaistos

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

5 kpl
Tomaattia
1 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
1 tl
Kuivattua timjamia
1 1/2 dl
Kuskusia
1 1/2 dl
Kuumaa vettä

lisäksi:

Pestoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuutioi tomaatit uunivuokaan. Sekoita joukkoon öljy, suola, mustapippuri ja timjami. Paahda uunissa 225 asteessa 15 minuuttia. Sekoita joukkoon kuskus ja vesi. Jatka kypsentämistä 10 minuuttia. Tarjoa peston kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.