Tomaattisalaatti ja raejuustosalsa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tomaattisalaatti ja raejuustosalsa

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Valkoviinietikkaa
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
3 kpl
Isoa tomaattia

raejuustosalsa

1 kpl
Pieni herkkukurkku
1 dl
Raejuustoa
2 rkl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Nosta viipaleet kulhoon ja valuta päälle öljy, etikka ja mausteet. Sekoita ja anna maustua 5–10 minuuttia. Valmista raejuustosalsa. Hienonna kurkku ja sekoita raejuuston ja hienonnetun persiljan kanssa. Viipaloi tomaatit ja asettele lautaselle. Aseta päälle sipulirenkaat. Nostele päälle raejuustosalsa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2013
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

561

134

8,5 g

1,5 g

6,0 g

6,0 g

2,5 g

7,0 g

1,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Sokeria,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli