Sekoita tomaattimurska ja vesi keskenään ja lämmitä seos kädenlämpöiseksi. Murenna joukkoon hiiva. Lisää suola, sokeri, rosmariini ja auringonkukansiemenet. Alusta vehnäjauhot taikinaan vähitellen vaivaten. Lisää oliiviöljy lopuksi taikinaan. Anna kohota kaksinkertaiseksi lämpimässä paikassa. Kaada taikina jauhotetulle alustalle ja leivo se kahdeksi tangoksi. Leikkaa tangot paloiksi ja laita palat voideltuihin muffinivuokiin. Anna kohota peitettynä noin 20 minuuttia. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Paina sämpylöiden keskelle kuoppa ja voitele sämpylät oliiviöljyllä, vältä voitelemasta kuoppia. Paina kuoppiin oliivit ja ripottele rosmariinia sämpylöiden pinnalle. Kypsennä uunissa noin 10 minuuttia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.