Tonnikala-riisipihvit

Nappaa talteen!
Riisistä ja tonnikalasta valmistuu ruokaisat pihvit. Tarjoa tonnikalapihvit chilikastikkeen kanssa.
| 3 dl | keitettyä riisiä (esim. basmati) |
| 1 kpl | (200 g/150 g) öljyyn säilöttyä tonnikalaa |
| 1 dl | säilykemaissia |
| 1 kpl | kananmuna |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 3 rkl | vehnäjauhoja |
| 1/2 tl | suolaa |
| rouhittua mustapippuria | |
| 2 rkl | silputtua basilikaa |
| Tarjoiluun | |
|---|---|
| makeaa chilikastiketta | |
- 1.
Yhdistä kulhossa keitetty riisi, valutettu tonnikala, maissi, kananmuna ja sitruunamehu. Sekoita tasaiseksi ja lisää jauhot, suola, pippuri ja basilika.
Nosta massasta kahden lusikan avulla nokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Tasoita nokareet hieman ohuemmiksi. Paista pihvit kauniin värisiksi 225-asteisen uunin keskitasolla, noin 15 minuuttia. Tarjoa vastapaistettuina makean chilikastikkeen kanssa.
Tonnikala-riisipihvit
Riisistä ja tonnikalasta valmistuu ruokaisat pihvit. Tarjoa tonnikalapihvit chilikastikkeen kanssa.
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 3 dl | keitettyä riisiä (esim. basmati) |
| 1 kpl | (200 g/150 g) öljyyn säilöttyä tonnikalaa |
| 1 dl | säilykemaissia |
| 1 kpl | kananmuna |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 3 rkl | vehnäjauhoja |
| 1/2 tl | suolaa |
| rouhittua mustapippuria | |
| 2 rkl | silputtua basilikaa |
Tarjoiluun | |
| makeaa chilikastiketta | |
Valmistus
- 1
Yhdistä kulhossa keitetty riisi, valutettu tonnikala, maissi, kananmuna ja sitruunamehu. Sekoita tasaiseksi ja lisää jauhot, suola, pippuri ja basilika.
Nosta massasta kahden lusikan avulla nokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Tasoita nokareet hieman ohuemmiksi. Paista pihvit kauniin värisiksi 225-asteisen uunin keskitasolla, noin 15 minuuttia. Tarjoa vastapaistettuina makean chilikastikkeen kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























