Tonnikala-riisipihvit

Arvostele resepti
12 Kappaletta

Riisistä ja tonnikalasta valmistuu ruokaisat pihvit. Tarjoa tonnikalapihvit chilikastikkeen kanssa.

Ainekset

MääräAinesosa
3 dlkeitettyä riisiä (esim. basmati)
1 kpl(200 g/150 g) öljyyn säilöttyä tonnikalaa
1 dlsäilykemaissia
1 kplkananmuna
2 rklsitruunamehua
3 rklvehnäjauhoja
1/2 tlsuolaa
rouhittua mustapippuria
2 rklsilputtua basilikaa

Tarjoiluun

makeaa chilikastiketta

Valmistus

  1. 1

    Yhdistä kulhossa keitetty riisi, valutettu tonnikala, maissi, kananmuna ja sitruunamehu. Sekoita tasaiseksi ja lisää jauhot, suola, pippuri ja basilika.

    Nosta massasta kahden lusikan avulla nokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Tasoita nokareet hieman ohuemmiksi. Paista pihvit kauniin värisiksi 225-asteisen uunin keskitasolla, noin 15 minuuttia. Tarjoa vastapaistettuina makean chilikastikkeen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä