Valuta tonnikaloista öljy ja siirrä kala kulhoon. Murenna kalan rakenne haarukalla. Raasta juusto hienoksi raasteeksi.
Sekoita tonnikalan joukkoon juustoraaste, ruohosipuli, kananmunat, korppujauho, sitruunanmehu ja mustapippuri.
Pyörittele seoksesta kostutetuin käsin noin 16 kalapullaa. Paista pullat pannulla öljyssä keskilämmöllä kullanruskeiksi.
Vinkki: Tarjoa tonnikalapullat perunamuusin ja sitruunalohkojen kanssa. Pakasteperunamuusin valmistat nopeasti mikrossa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1528
365
20,8 g
7,0 g
14,0 g
0,5 g
1,0 g
30,0 g
1,1 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli