Valuta tonnikaloista öljy ja siirrä kala kulhoon. Murenna kalan rakenne haarukalla. Raasta juusto hienoksi raasteeksi.
Sekoita tonnikalan joukkoon juustoraaste, ruohosipuli, kananmunat, korppujauho, sitruunanmehu ja mustapippuri.
Pyörittele seoksesta kostutetuin käsin noin 16 kalapullaa. Paista pullat pannulla öljyssä keskilämmöllä kullanruskeiksi.
Vinkki: Tarjoa tonnikalapullat perunamuusin ja sitruunalohkojen kanssa. Pakasteperunamuusin valmistat nopeasti mikrossa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
365
1528
20,8 g
7,0 g
14,0 g
0,5 g
1,0 g
30,0 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli