Tonnikalasämpylät

Arvostele resepti
8 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
2 kpl(à 185 g/140 g) tonnikalahiutaleita
1 rklsäilöttyjä paprikasuikaleita
1 kplpieni punasipuli
1 kpltomaatti
1 rkltuoretta tilliä
1/2 dlkevytmajoneesia
1/2 dlkevytranskankermaa
1 rklsitruunamehua

Lisäksi:

4 kplsämpylää

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 225 asteeseen. Valuta tonnikala ja paprikasuikaleet liemistään. Kuori ja hienonna punasipuli, huuhtele ja hienonna tomaatti ja tilli. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Levitä tonnikalatäytettä sämpylänpuolikkaille ja siirrä ne leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä uunissa 5 minuuttia. Koristele tillillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025