Tonnikalasämpylät
8 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 2 kpl | (à 185 g/140 g) tonnikalahiutaleita |
| 1 rkl | säilöttyjä paprikasuikaleita |
| 1 kpl | pieni punasipuli |
| 1 kpl | tomaatti |
| 1 rkl | tuoretta tilliä |
| 1/2 dl | kevytmajoneesia |
| 1/2 dl | kevytranskankermaa |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| Lisäksi: | |
|---|---|
| 4 kpl | sämpylää |
- 1.
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Valuta tonnikala ja paprikasuikaleet liemistään. Kuori ja hienonna punasipuli, huuhtele ja hienonna tomaatti ja tilli. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Levitä tonnikalatäytettä sämpylänpuolikkaille ja siirrä ne leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä uunissa 5 minuuttia. Koristele tillillä.
Tonnikalasämpylät
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | (à 185 g/140 g) tonnikalahiutaleita |
| 1 rkl | säilöttyjä paprikasuikaleita |
| 1 kpl | pieni punasipuli |
| 1 kpl | tomaatti |
| 1 rkl | tuoretta tilliä |
| 1/2 dl | kevytmajoneesia |
| 1/2 dl | kevytranskankermaa |
| 1 rkl | sitruunamehua |
Lisäksi: | |
| 4 kpl | sämpylää |
Valmistus
- 1
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Valuta tonnikala ja paprikasuikaleet liemistään. Kuori ja hienonna punasipuli, huuhtele ja hienonna tomaatti ja tilli. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Levitä tonnikalatäytettä sämpylänpuolikkaille ja siirrä ne leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä uunissa 5 minuuttia. Koristele tillillä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












