Tonnikalasämpylät | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tonnikalasämpylät

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
(à 185 g/140 g) tonnikalahiutaleita
1 rkl
Säilöttyjä paprikasuikaleita
1 kpl
Pieni punasipuli
1 kpl
Tomaatti
1 rkl
Tuoretta tilliä
1/2 dl
Kevytmajoneesia
1/2 dl
Kevytranskankermaa
1 rkl
Sitruunamehua

lisäksi:

4 kpl
Sämpylää

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Valuta tonnikala ja paprikasuikaleet liemistään. Kuori ja hienonna punasipuli, huuhtele ja hienonna tomaatti ja tilli. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Levitä tonnikalatäytettä sämpylänpuolikkaille ja siirrä ne leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä uunissa 5 minuuttia. Koristele tillillä.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.