Tonnikalasämpylät - Yhteishyvä

Tonnikalasämpylät

???
Kappaleita
8
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
(à 185 g/140 g) tonnikalahiutaleita
1 rkl
Säilöttyjä paprikasuikaleita
1 kpl
Pieni punasipuli
1 kpl
Tomaatti
1 rkl
Tuoretta tilliä
1/2 dl
Kevytmajoneesia
1/2 dl
Kevytranskankermaa
1 rkl
Sitruunamehua

LISÄKSI:

4 kpl
Sämpylää

Näin teet

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Valuta tonnikala ja paprikasuikaleet liemistään. Kuori ja hienonna punasipuli, huuhtele ja hienonna tomaatti ja tilli. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Levitä tonnikalatäytettä sämpylänpuolikkaille ja siirrä ne leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä uunissa 5 minuuttia. Koristele tillillä.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa