Tortillapaistos | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tortillapaistos

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Sipuli
400 g
Jauhelihaa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Pakasteherne-maissi-paprikasekoitusta
1 tl
Suolaa
2 tl
Chilijauhetta
1 kpl
(2 dl) paseerattua tomaattia
1/2 kpl
Salsakastiketta
8 kpl
Tortillaa
1 kpl
Avokado
1 kpl
Tomaatti
1 1/2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista sipuli öljyssä padassa. Lisää jauheliha, murenna se pieneksi ja ruskista sekin. Lisää pakastevihannekset, mausteet, paseerattu tomaatti ja salsakastike. Keittele muutama minuutti ja tarkista maku. Aseta leivinpaperilla peitetylle uunipellille tortilla ja levitä sille kastiketta. Lado samanlaisia kerroksia päällekkäin siten, että päällimmäiseksi tulee tortilla. Halkaise avokado, poista siemen ja kuori. Viipaloi malto. Viipaloi myös tomaatti. Asettele viipaleet tortillakakun pinnalle ja sirottele päälle juustoraastetta. Voit valmistella ruoan tähän asti valmiiksi. Pane keko ennen tarjoamista 200-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi. Tarjoa lisänä salaattia ja kermaviilikastiketta.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.